Kategorier
Stockholm

Samlarmani

Samlarmani

Hade jag levt på jägar- och samlartiden hade jag definitivt varit en samlare. Å andra sidan samlar jag på tidskrifter och tidningsartiklar och det fanns ju inte då. Även bokförrådet fylls på med två böcker i månaden från Bakhåll, fotoböcker och en och annan pocket när jag är på det humöret. Det börjar blir trångt! Försökte beställa en tre sektioners bokhylla men hyllplanen i aktuell storlek hade precis tagit slut. Tids nog kommer hyllan på plats. Frågan är varför jag behåller lästa nummer av Kamera&Bild, Foto, MacWorld, Fotosidan magasin, Fritidspedagogen, Slöjdforum, Black+White Photography, Pedagogiska magasinet, Populär arkeologi, Fåglar, Fågelvännen, Vår fågelvärld, Språk, Skriva, Bild i skolan, Situation Stockholm, Camera 0bscura, Aperture, Fotografisk tidskrift, Proffsfoto, Populär historia plus några ströex av udda magasin?

När jag så smått började röja i bokhyllorna i arbetsrummet såg jag att en sektion hade en hylla mindre. Hmm, var det planerat, eller står det ett oanvänt hyllplan någonstans. Det gjorde det, och jag hittade det! Så lite städat blir det! Och ungefär vad jag mäktar med denna dag.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2012