Kategorier
Stockholm

Färdig-reclaimat för den här gången

Så har jag reclaimat photography på plattan i Stockholm, igen. Satte upp tio svartvit frånBerlin på en pelare samtidigt som kanske ett dussin andra fotografer satte upp sitt på andra pelare. Kuligast är kanske att träffas, för någon större publikansamling blir det inte, någon enstaka som stannar och tittar.Nu träffade jag Sven, Hans, Krister, Mats, Hanna, Cathrine, Rickard, Richard, Jimmy, Martin, Mackan, Joel och kanske någon till som jag glömt. Många plåtade varandra, så de bilderna dyker upp här och var när som helst. Ute i solen på plattan pågick någon muslimsk festlighet/högtid och en massa barn sprang runt och jagade duvor eller varandra, eller blev jagade av sina mödrar.

barn-plattan

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

8 svar på ”Färdig-reclaimat för den här gången”

Alltid lika kul att träffa dig Matti och även andra bekanta namn. Nu känner jag att det bara måste till vid nästa tillfälle.
Dina Berlin var riktigt bra, mannen med det bastanta greppet om kvinnans arm väcker många funderingar.
Ha en bra söndag 🙂
/Sven

Detsamma, Sven! Det snackades om Reclaim i Gamla stan, men ingen förstod riktigt var det går att sätta upp bilder där. Annars kändes mest som om vi fotografer visade upp oss för varandra, så många utomstående var det ju inte som tittade.

Det var trevligt att komma förbi och snacka en liten stund, samt kolla lite på bilderna.
Jag tänkte lite på det där att det mest blev ett slags KFIB den här gången (vet inte hur det har upplevts tidigare), en av grejerna jag märkte var att de valda stolparna nog var ett hörn som oftast är rätt lugnt, lite bakom de där tälten som stod uppställda… och det hade inte gjorts speciellt mycket väsen om den här omgången, något jag tror ledde till att det i princip bara var de redan invigda som tog sig för att leta upp hörnet. Det kanske kan vara värt att fundera på hur man gör det synligare? Kanske med ren gerillataktik, såsom i att sätta upp en bild här och en bild där, lite mer i vägen för folk, kanske med nån slags indikation på var man kan finna fler om man är intresserad.

aja, jag ställde ju inte ut själv, jag kanske inte ska gnälla så mycket 😉

Kul att ses, Richard! Som jag sa i ett tidigare kommentar svar så håller jag med. Det upplevdes som om vi bara visade våra foton för varandra. Sen om det var så mycket beundran vet jag inte 🙂 Jag fick kännedom om evenemanget av en slump, kvällen innan, då Hanna skrev det under en av sina bilder på Flickr. Och det var öht mkt kort varsel denna gång,vad jag förstod. Det snackades om Gamla stan nästa gång, men var där isf?

Mjo, det är helt sant, det drogs igång på riktigt väldigt sent (i veckan som var).
Gamla stan? Det har jag inte sett diskuteras, men så är det bara gruppen på facebook jag har koll på…

Tror det var Richard som nämnde det. Jag kör ju inte Facebook, så jag har just ingen koll alls. Borde vara en plats där folk naturligt stannar upp.

Har ”reclaimat” där en gång, med Slussenbilder. Det var fler som stannade till där, vad jag minns. Vi får köra en testomgång, nästa helg?!

Stängt för kommentering.