Kategorier
Stockholm

Xperi Mental

Nu har jag experimenterat igen. Det brukar inte gå hem. But, it´s my blog and I do what I want, för att travestera en gammal Animals-hit. Kommer en svartvit tolkning så småningom. Bäva, fotoälskare!

Slänger ut detta nu på morgonen, tidsinställt, innan jag vet om jag företar mig någon fotoutflykt eller ej. Dagsformen etc. Men sen läste jag att det är Reclaim Photography senare på dagen, så då får jag väl åka in!

busshållplats-färg

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

6 svar på ”Xperi Mental”

Hej Matti!
Spännande bild. Häri ligger fotografisk nyskapande. Bra.
Ps: om lust- gå in på SVT-väder tittarbilder.. jag har ett par landskapsbilder där.
Hälsningar Göran J

Kollade källsjön och söders höjder på Svt. Fint!
Betr min bild, gillar motljus och gillar luckor jag kan fylla med mänsklig närvaro. Sen är inte min Fuji X100 den idealiska kameran att fånga detta. Men det blir ju en del av experimentet 🙂
Stort tack för kommentaren, Göran!

Folk med sinne för vardagsabsurditeter och bildspråk därefter uppskattar sådana bilder.

Att man kan göra vad man vill är ju den stora fördelen med att vara amatör.
Lånade boken med Inta Rukas bilder igår. Så trevligt att läsa i förordet att hon jobbar som städerska och inte fotar på uppdrag!

/Katja

P.S.: Vad jag gillar i bilden ovan är att det nästan blir en kombination av färg och svart-vit, och det ser ut som att inte ha skett i datorn. Så är livet, reklamen är för det mesta färggladare ån vår lilla närvaro på väg från x till y.

Så är det 🙂
Inta Ruka, härlig bok och jag älskade filmen om henne! Får komma ihåg att skriva i förordet till min nästa fotobok, att jag jobbar som fritidspedagog och inte fotar på uppdrag.

Stängt för kommentering.