Kategorier
Stockholm

Kvinna i p-garage

Det här är mitt favoritP-garage. Finns i Orminge C och ryker väl när centrumet någongång ska göras om. I en moderatkommun som Nacka ligger dock ett förotortsområde som Orminge långt ner på listan.

En knepig sak med semester är att jag då har tid att meka med den här sidan och ibland lyckas jag så väl att den slocknar och jag får be om ett återställande från ett par dagar tillbaka. Nyss installerade jag något som heter Squirrly som är en SEO-assistent. Men det är ju lögn att locka besökare till den här bloggen. Den drunknar i mängden, antar jag.

Läser i ett mail att Martin Stenmark säger att han skulle ta med sig Haruki Murakamis ”Fågeln som vrider upp världen” som enda bok på en öde ö. Bra val!

kvinna-P-hus-Orminge

 

Kvinna i p-garage

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

2 svar på ”Kvinna i p-garage”

Schysst favorit garage du har hittat där ljuset kan ge många möjligheter. Trappen med sina fina linjer ser väldigt lockande ut.
En fråga. Nu har du haft din Fuji X100 en tid och då undrar jag om du tycker den värd att köpa. Går i tankarna att köpa en, nu när man kan få en för runt 4 papp. Saknar det tysta läget på OM-D:en.
Gillade förresten inlägget ”muggar”
/Sven

Har man ingen bil att ställa i garaget får man peta in lite folk där istället 🙂
Betr Fujin tycker jag att det är en bra kamera med mkt bra bildkvalitet. Det tysta läget är ju kanon! Jag lurar dock på att köpa X100S/X1 Pro eller om det kommer något annat från Fuji senare i år. Så du kan få köpa min X100 för 4 papp om du vill.

Stängt för kommentering.