Kategorier
Stockholm

Udda gatufoto i färg

Udda gatufoto i färg

En del bilder låter sig inte inordnas under någon temarubrik utan förblir solitärer. Ni som följer mig har sett de här bilderna tidigare, men då var för sig. Dessa exempel på udda gatufoto tycker jag ändå hjälpligt hänger ihop med varandra. Det blå och ansiktet har de gemensamt.

Overlooking-

Reklam för en film, galler vid tunnelbanenedgång Stadion och sol/skugga gjorde denna bild som jag gillar mycket.

Tog en sväng till Gullmarsplan på en lunchrast plus friskvårdstimme. Trots solsken gled det in en tunnelbanevagn som var alldeles nerstänkt med vatten, eller något annat. Det gav killens ansikte ett lite groteskt uttryck.

Udda gatufoto, som sagt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

4 svar på ”Udda gatufoto i färg”

Stängt för kommentering.