Kategorier
Stockholm

Med rullator på Liljeholmen

Med rullator på Liljeholmen

Har en massa utkast jagvill bli av med. Tänker att jag ska publicera så mycket att jag hamnar på något slags noll och blir tvungen att ge mig ut och fota om det ska bli någon bloggbild tagen. I värsta fall blir effekten den omvända, jag struntar i att blogga också. Om det nu är i ”värsta” fall 🙂

Tar jag bara med mig kameran så brukar det fastna ett och annat skapligt, trots att jag inte tror det innan. Var inne på stan i dag, bilderna kommer i kommande blogginlägg, från och med i morgon. Ett par helt okej foton blev det nog.

Innan jag glömmer det: börjar mer och mer inse varför jag gärna tittar på damfotbollen. Det beror mycket på läktarkulturen, fotbollen där är glädje, hejaropen är positiva. Tittade på Bajens respektive Djurgårdens premiärer på Tele2 arena. När kameran zoomade in bortalagets spelare vid inkast och hörnor kunde man bakom dem se en aggressiv hop unga män stå upp och vråla ut sitt hat, det gick lätt att läsa bland annat ”j-a f-a” bland det som skreks. Ingen skillnad på bajen- respektive djurgårdsfans där. På Tele2 är ju publiken närmare än på någon annan arena och det är ju rätt läskigt med tanke på vad som utspelat sig tidigare. Tänkte ett tag köpa en biljett bara för att kolla nya arenan, men efter att jag sett detta: aldrig! Det blir U19 och U21 även i fortsättningen!

Gammalt utkast, som sagt. Noterade inte vid publiceringen att det innehöll två foton. Det nedan är också från Liljeholmen och jag gillar ”ansiktet” som bildas av husväggen!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

4 svar på ”Med rullator på Liljeholmen”

Skarpa bilder bägge två. Ansiktet på väggen var läckert, bara vaket öga kan se 🙂
Ang fotbollssupportrarnas uppträdande blir man nästan mörkrädd, varken kul att se eller höras.
X100s, nu har jag ”bara” fyra före mig. Kanske får man den innan sommaren har tagit slut.
Ska vi ta en fika någon dag innan du börjar jobba igen?
/Sven

Bra drag i X100S-kön, så lät det inte när jag snackade med dem. Men då vet jag ju inte vilken plats du hade i kön.
Fika absolut, torsdag kl 13, fiket vid Nils Ferlin-statyn på Klarabergsgatan? Eller Gunnarsons igen, Götgatan?

Du får skaffa en egen rullator. Perfekt för fotoflanören som vill ha med sig sin utrustning!
Snygg skuggkomposition 🙂

De finns med dubbdäck så de funkar även på vintern!Och det går att rigga kameran så du bara behöver ha en fjärrutlösare i nypan 🙂

Stängt för kommentering.