Kategorier
Manchester

Minns Manchester 2011

Efter en period om åtta år då jag reste utomlands minst en gång per år, oftast till Irland, men även till Skottland, Grekland och Nya Zealand, tog jag en nästan lika lång paus från resandet. Till sommaren 2011, då jag tog mina kameror till Manchester för en veckas gatufotograferande. Hann även prova ett icke föraktligt antal real ale. Ni som följt mig några år vet att jag gärna följer en ”snitslad bana” när jag gatufotograferar, det vill säga att jag har ett par stationer jag besöker. I Manchester var stationerna olika pubar och däremellan fotade jag. Och det blev några bilder inne på pubarna också.

Det gav mersmak och jag hoppas jag har råd att åka utomlands minst en gång under 2012.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

4 svar på ”Minns Manchester 2011”

Stängt för kommentering.