Kategorier
Stockholm

Hösten nalkas, om än inte med stormsteg

Det blir allt mörkare allt tidigare på kvällarna. Sädesärlorna är fortfarande kvar men vi går mot höst. Ska strax köpa cykellyse och har plockat fram reflexvästen jag hade när jag fortfarande joggade, vilket jag då gjorde året runt. Hoppas med andra ord hålla latmasken stången några veckor till.

Har haft inskolning av mina nya elever i tre dagar nu, men det känns som mycket längre än så. Är alldeles tjock i huvudet av alla intryck, namnen satt redan första dagen, och nu handlar det om att få en god relation till varje elev. Men trött blir jag och det är tidig nattning som gäller. Å andra sidan går jag upp kl 6 på morgonen trots att jag inte behöver åka hemifrån förrän runt kl 7.30.

Något högtidlighållande av HCB:s födelsedag fixade jag inte. Tog istället porträttbilder av mina elever. Det får duga!

text

text

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013