Kategorier
Stockholm

Rot-Weiss, Slussen

Rot-Weiss, Slussen

Titeln är en parafras på Rot-Weiss Essen, ett tyskt fotbollslag. Grundades 1 februari 1907, ligger för närvarande sjua i Regionalliga West. Lite onödigt vetande en söndagförmiddag.

Går in i detaljplaneringen av Berlin-utflykten. Visst är det nördigt, kanske till och med töntigt, att skriva om det. Men det är min blogg! Extra batteri och extra minneskort behövs till Fujin, om den blir enda kameran. Problemet är att just det batteriet ”är på väg till” Scandinavian Photo. Lägga ”flygöronpropparna” och nässprayen i resejackan så jag har dem tillgängliga när det krisar.

Temperaturen i Berlin för kommande vecka ligger runt +10°. Det ska jag kunna överleva. Antar att jag kommer att nöta strasse en hel del så det blir nog en och annan espresso eller annan java. Googlade fram d´Espresso på Manteuffelstrasse och ska nog hitta till förra årets espressohak, som sällskapets espressoconnaisseur letat upp. Fler goda cafétips för andra stadsdelar emottages tacksamt.

Röttvitt-(1-av-1)

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014

2 svar på ”Rot-Weiss, Slussen”

Suveränt! Dig kan man lita på 🙂
Betr X-T1 verkar sökaren vara vad som får de flesta att gå bananas. Själv vill jag ha bästa möjliga prestanda på höga ISO, och snabb autofokus.
Här i Stockholm finns den ännu inte och jag antar att den, liksom X100, har en kö av köpare väntande. Så finns den i Berlin så vete tusan om jag inte halar upp visa-kortet. Vore kul med en ny kamera att lattja med därnere 🙂
Stort tack för espressotipset, Gustaf!

Stängt för kommentering.