Kategorier
Stockholm

Nödvändiga(?) inköp

Nödvändiga(?) inköp

Några inköp behöver göras före mina resor. Extra batteri till Fuji X-T1, en extern hårddisk till min snart fulla MacBookPro, kanske blir det en WD My Passport for Mac 1TB 2,5″? Kanske även en handlovsrem.

 


Handlovsrem GB-001

Och ett par sköna promenadskor, de jag har börjar bli utslitna. Tråkigt att det är så dålig kvalitet på skor och skosulor numera, trots att man slantar upp över tusen spänn. Får se vad budgeten tillåter när lönen kommer i slutet av kommande vecka. Berlin är billigt, i New York känns det som att det kommer att spenderas några dollar. Man vill ju ha kul!

U-bahn amour
U-bahn amour

2 svar på ”Nödvändiga(?) inköp”

Införskaffa ett par löparskor, de brukar hålla bra och dämpar steget fint :). Jag såg också den där handlovsremmen och tyckte den verkar en aning klumpig.

/J

Läste i en NY-blogg att sneakers och löparskor bör undvikas om man vill se ut som en newyorkare 🙂 ”stylish yet comfortable shoes and not sneakers”. Köpte handlovsrem till canonen, men bytte snart tillbaka till vanliga remmen. Din lilla ögla var fin, det lutar ändå åt att det får vara som det är. Det funkar hyfsat att linda remmen runt handen.

Stängt för kommentering.