Kategorier
Stockholm

Par i Slussenväntare

Slussenväntare

Fick till ännu en bild från Saltsjöbanans vänthall på Slussen. Kommer att tänka på det bland mina elever populära spelet ”Finns i sjön” där man ska samla kvartetter av så många kort som möjligt. ”Alla dina Slussenväntare, tack!”

Slussenväntare #2
Slussenväntare #2
Väntare #1
Slussenväntare #2

På Twitter: ”När man fyller 50 är man som en bil vars garantitid precis gått ut: allting går sönder på det mest överraskande sätt.” Fast det verkar inte gälla 71-åringarna Jagger och Richards.

Dagens snitslade bana: Fotografiska/Salgado, Galleri Kontrast/ , Digital Inn/iPhoneladdare (?), Fotokungen/Fujinon 35mm/1,8 (?).

Drömde en massa i natt. Bland annat att jag begav mig iväg på en fotoutflykt men försent upptäckte att jag inte hade kameran med mig. Vid en busshållplats satt en affisch för en utställning, ”Hundar som gör konster”. En man med två jyckar lät den större springa nedanför medan den mindre likt en apa svingade sig längs övre kanten på affischramen. Sån´t som bara händer när man inte har kameran med sig, och kanske i  drömmar. Drömmarna slutade med att jag blir jagad av älgar. Vaknar med ryggont så jag antar att de fick mig.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014