Kategorier
Stockholm

Samtal pågår

Samtal pågår

Tror jag ska sova länge på morgnarna under semestern men hittills har det varit tvärtom. Trots att jag följde Brasilien-Colombia-sändningen till efter midnatt, vaknar jag strax efter sju och har morgontidningen läst redan vid klockan 8.

Köper som sagt ett Fujinon 35mm/1.4 och skruvar såklart på det när jag kommer hem. Men vaf..! Det är alldeles svart i sökaren! Kollar genom menyerna, inget som hjälper. Kollar alla knapparna på kameran… Till sist hittar jag pytteknappen ”view mode” och si, där satt den! Vad det lider ska jag testa gluggen ute i den hårda verkligheten. 35mm motsvarar 52 mm nånting och jag läser att HCB till största delen körde just 50mm.

Online
Online

Bloggar mina bilder på Tumblr igen. Avslutade mitt förra konto förra året men nu då jag har massor av tid över så startar jag på nytt. Har på en vecka fått fler följare än vad jag har här sen jag körde igång Fotospår i augusti 2010. Återstår att få upp övrig statistik, vilket jag inte riktigt begriper hur jag ska göra, varken här eller där (kanske är det helt enkelt så att mina texter och bilder inte är bra nog). Bäst med Tumblr är att jag hittar en massa bra och nyttig inspiration för mitt eget fotande, bland annat den här Eric Kim-intervjun med Christophe Agou, fransk gatufotgraf, medlem av In-Public. Samtal pågår.

Fotbolls-VM går mot final, nyss slog Argentina ut Belgien. Argentina var det starkare laget, belgarna stod inte att känna igen. Bra domarinsats, till skillnad mot i går då en spansk domare inte stod pall. Holland – Costa Rica snart, och kanske man ändå vill att Holland ska gå vidare. De hör ju till världens bästa och då vill man att de ska få möta Argentina och kanske ha en större chans än vad jag tillmäter Costa Rica.

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014