Kategorier
New York

Everybody must get Stoned

Everybody must get Stoned

Tappade bort en lins i går men har med reservlinser. Hittade den borttappade linsen på rumsspegeln i dag. Läser på Tumblr att det är Stone-kväll på Barcade så efter några timmars vila beger jag mig norrut på Manhattan. Lyckas ta fel aveny upp, men vad gör det?

crossing-BW-(1-av-1)

På Barcade har de sexton öl från Stone som alla är mer eller mindre exklusiva. Börjar med en 17th Anniversary. Har ölälskande jänkare på båda sidorna och får en del frågor om ölkulturen i Stockholm, en kände till Akkurat, och tips. De gillade att jag valt the Ginger Man och Blind Tiger för mina ölprovningar och uppmuntrade ett besök på the Proletariat. Nästa öl blir Stone Stochasticity Project Quadrotriticale(!). Snubbarna var riktigt beresta, kunde namnen på ölställen Gent och Bryssel såväl som i Milwaukee. Jänkaren till höger är släkt med Stones representant för bland annat New York, Daniel Turdo , som var framme och hälsade. Stone RuinTen och till sist en Stone Saison. $6 glaset, små glas.

flicka-i-öbre-hö-hörn-(1-av-1)

Går nerför avenyerna mot St Marks. Frågar till sist en kille på gatan var Proletariat ligger. ”It´s right here”, säger han och pekar mot dörren. Litet ställe, i princip en lång bardisk, och trångt! Här blir det en Howe Sound Diamond Head.

notarie-(1-av-1)

Knallar över till the Blind Tiger, käkar ”flatbread” och dricker Troeg Perpetual. Större ställe men fullt och stimmigt. Köper deras t-shirt innan jag lullar hemåt. I en park är det kvällkonsert på piano.

piano-in-the-park-(1-av-1)

En bild i färg, till det i övrigt svartvita. Typiskt mig.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014