Kategorier
Stockholm

New York City still life

New York City still life

Frukost vid kl tio, tar en omelett denna morgon/förmiddag. Har wifi en kort stund, sen är  det omöjligt att koppla upp sig (mig) igen. ”Blue moon” hörs ur högtalarna. Manchester Citys låt, förmodligen finns inte Bayern Münchens ”Stern des Südens” tillgänglig. Får notan utan att be om den, lite ohövligt faktiskt.

Har för avsikt att knalla bort till No Relation Vintage igen och kolla efter kläder, skjorta och kanske jeans. På vägen passerar jag som planerat Strands books och går in. Det skulle jag inte gjort för jag kommer ut med en kasse för $107: en ryggsäck (klart jag måste ha en ryggsäck till, siktar ju på 20 stycken), en t-shirt och två böcker, This Is Water av David Foster Wallace, som jag länge varit nyfiken på, och The Adderall Diaries av Stephen Elliot, som jag är tveksam till att ha hört talas om tidigare. Tänkte läsa den senare på flygplatsen.

Nu krävs det genialitet för att få med allt hem. Och när det kommer till att packa, är jag just ett geni.

plasthandske-(1-av-1)

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014