Rena skräpet

Rena skräpet

Översvämmas för närvarande av skräpkommentarer, över tio om dagen. Akismet placerar dem i skräpkorgen men jag får radera dem manuellt, vilket iofs går med en tangenttryckning.

Funderar på att köpa mig en billigare och oöm jacka av parkasmodell att ha när jag är ute och fotar. Hade för ett par år sedan sönder en favoritjacka  när jag plåtade på Slussen. Fastnade i något vasst och ripp så hade jag ett vinklat hål. Nu gick det att sy ihop rätt bra och jag använder jackan fortfarande. Men till vintern vill jag ha något på mig som jag inte behöver vara så rädd om som jag är om min dyra Fjällräv. I och för sig har jag en gammal Fjällis jag kan använda. Kan inte konsumera något förrän efter nästa lön, denna lön är intecknad över skorstenen redan. Bra att ha betänketid.

6857710431_814de8959b_o

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014