Kategorier
Stockholm

Fotoutmaning

Fotoutmaning

Då jag är säker på att vinna, vilket jag läste att man ska vara om man ska delta i en fototävling, tänker jag ladda upp en bild till Metro Photo Challenge 2014. Men det går inte så bra, sidvisningen hakar upp sig och jag får kämpa en stund innan jag kan skicka in min bild. Skulle jag mot förmodan inte vinna får jag åka tillbaka till NYC för egna pengar, helt enkelt. Men frågan är om inte jullovet faller som restid, verkar för dyrt. Nästa höstlov, kanske?

Vilken bild jag laddade upp? Det ser ni ju när jag vunnit 🙂

trappkomp

En fysiker uttalar sig om Ronaldos häng i luften:

– Massmedelpunktens rörelse går inte göra något med. Den följer samma väg oavsett: Den går upp, stannar upp och faller ned med gravitationen. Men när det nu ser ut som om han kan hänga kvar i luften så är det eftersom han justerar sig själv i förhållande till massmedelpunkten när han är i luften. Då kan han hålla enskilda delar av kroppen på samma nivå lite längre.

Tja, kan man ha huvudet under armen, kan man väl låta det hänga kvar i luften när man hoppat också.

DJURGÅRDSFÄRJAN

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014