Kategorier
New York Stockholm

Längtan till New York City

Längtan till New York City

Nu är jag stadd vid kassa igen och kan börja fundera på resor igen. Först ut blir nog som sagt Berlin i sommar, sen kanske NYC  på höstlovet. Det senare kollar jag när det går, sajterna jag brukar vara inne på når ännu inte så långt som till oktober. Berlin bokar jag i princip närsomhelst.

Sale-(1-av-1)

I NYC är det miljöerna, folket och miljöerna som lockar, men jag gillade skarpt No relations vintage och Star struck vintage och kommer absolut gå dit igen och köpa kläder. Varför nu en 60-plussare ska bry sig om kläder. Strands bookstore var en ”farlig” butik även det, lätt att spendera för mycket även där.

kvinna-med-kaffe-(1-av-1)Men det är bara att ta med sig en fet kassa 🙂 Eller snarare sitt kreditkort och ta den ekonomiska smällen i efterhand.

Vad gäller Berlin finns där mycket att upptäcka än, och jag har inte sett särskilt många av stadens så kallade sevärdheter. Tänker också stödja Berlin Beer shop 🙂 Och vill berlinsvenskarna Janne och Gustaf träffa mig igen vore det också ett trevligt inslag.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014