Kategorier
Manchester Stockholm

Minnesvärda ögonblick

Istället för att plåta nytt lägger jag upp gammalt på Tumblr. Står och stampar på 398 följare, när passerar jag 400? Vad nu ”följare” står för. Istället backar siffran till 397, någon som inte vill hänga med längre med andra ord.

5956009210_7e43804a20_oBilden väcker minnen från Manchester 2011. Satt på puben The Angel och drack ett par real ales. Ganska tomt på folk så dags en tidig eftermiddag. Vid ett bord nära ingången satt en man med en bok och ett glas öl. Puben ligger mellan de två stora tågstationerna i stan, Piccadilly och Victoria. Kanske skulle han med ett tåg. Pubägaren satte sig så vid ett piano och spelade ”Vincent” (Starry, starry night) under ett av Robert Doisneaus fotografier.

The-Angel

Så fick vi snö igen. Varannandagsvinter, typ. Borta igen senast tisdag, enligt prognosen. Vore ju trevligt om man hann vänja sig vid snön innan den försvann.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015