Kategorier
Manchester

Sicket otrevligt företag

I november förnyade jag medlemskapet på Fotosidan, 871:-, men det blev nå´t knas där jag satt vid datorn. Lyckades skicka det dubbelt, men utan att betala dubbelt. Lika förbannat hör Klarna av sig och kräver att jag ska betala en gång till. Ringer omgående deras kundtjänst och de ser att jag betalat. I dag får jag på nytt veta av Klarna att de kräver mig på 871:- till. ”Du har tidigare varit i kontakt med oss och meddelat att du redan hade betalat din faktura. Din faktura har därför varit pausad hos oss och vi har försökt nå dig via både mejl och SMS för att utreda ärendet och hjälpa dig hitta en lösning. Eftersom vi ännu inte har fått något svar från dig kommer vi att aktivera din faktura och skicka den via post så att du kan betala den.” Jävla ljug att de försökt nå mig! Mejlade Fotosidan och fick strax svar att problemet är löst. Fan tro´t! Snart har jag Klarna i mejlboxen igen.

Umbrella-stalker

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015