Kategorier
Stockholm

Denna vår innehåller såväl kärlek som våld

I går morse när jag gick till bussen var det två björktrastar som vårlattjade med varandra. Framme på jobbet ser jag två koltrastar i fullt slagsmål.  I morse hör jag vårens första bofink. Denna vår innehåller såväl kärlek som våld. Likt alla andra vårar före den.

Chelseakaptenen John Terry berättar att han brukade värma upp toalettsitsen till Dennis Wise och andra lagkamrater under sin tid som ung spelare i klubben. No shit, Sherlock?!

Mer fotboll: Gnaget lockar med gratis tacos på hemmamatcherna, närmare Barcelonas tiqui-tacos-spelstil än så kommer man aldrig.

Oscar Wilde: ”America is the only country that went from barbarism to decadence without civilization in between.” Och dessa extremhögernissar däröver, som får en att aldrig vilja så mycket som se åt en tepåse igen. Man kanske skulle kontra med ett eget parti, ”Fikastunden” kunde det heta. Med en kanelbulle som en partisymbol i tiden, @.

Hade tankar på att köpa en zoom till Fujin inför sommarens Berlinbesök, men någon slog en fet strömspik genom den idén. Väntar på att bli uppringd av försäkringsbolagets handläggare. Kanske löser det sig?

Ur mejlboxen: ”We got a request to reset your Instagram password.” Det finns folk som håller på! Jag har inte något med Instagram att göra, har ett inaktivt konto registrerat men appen har jag raderat.

Ett krematorium i Oslo vill ansluta sig till fjärrvärmenätet och leverera värme till stadens befolkning. Varför inte? Det finns ju likström.

hund-(1-av-1)

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015