Kategorier
Stockholm

Somnar, somnar, somnar

Somnar, somnar, somnar. Så tråkigt med regn och gråväder. Inte för att jag vet vad jag skulle ta mig för om det var soligt och varmt. Skulle förmodligen ha lika tråkigt och vara lika trött.

Lyssnar på Muse igen. Gillar deras musik, variationen av tempo och sound i de individuella låtarna. Frågade min kollega på skolan, tillika rockmusiker, vad han tycker om Muse.
– Ett av de värsta banden jag vet!
Tråkigt för honom 🙂

En liten manick att plugga in i iPhonen, DXO ONE, och vips får du bättre bilder.
”1 tum-sensorn på 20 megapixel använder bsi-teknik och kan vara besläktade med de sensorer som sitter i kameror som Canon G7 X eller Sony RX100 III. Iso-spannet är 100 – 51.200. Videofilmning sker med 1080/30p eller 720/120p.
DxO One väger 108 gram och har följande dimensioner: 68 x 49 x 26 mm. EU-priset är 649 euro inklusive moms.”
Det var just det där lilla sista, priset.

Selfieskugga-Slussen-2
Remember the shadows are as important as the light.« (Emily Brontë)

Ser att Ulf Lundell raderat de senaste bloggposterna i sin blogg Badger´s drift. Antar att det beror på hur kvällstidningarna tar upp, förstärker och vinklar det han skriver.
Låt dom prata, låt dom säga vad dom vill!

phroyd:
Stop Big-Money From Dominating Democracy!

”Valutafonden uppmanar nu regeringar att satsa extra på de fattigaste, bland annat genom att plöja ner pengar i hälso- och sjukvården och storsatsa på skolor och utbildning.
IMF föreslår dessutom progressiva inkomstskatter, förmögenhets- och fastighetsskatt samt högre skatt på kapital och aktieutdelning.
Allt i tillväxtens och ekonomins namn, alltså.”

Hittar lite midsommardagsläsning: Neil Youngs Fredsförklaring.
AB 20/6 2015

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015