Kategorier
Berlin Stockholm

När apostlahästarna skrittar

Följer min föresats att gå och börjar med en halvtimmes promenad till Söderhallarna där jag köper en penna som skriver vitt plus fästkuddar. Det senare utfall att jag skulle behöva sådana i Gnesta.

man-ljus-bakifrån-(1-av-1)

Fortsätter använda apostlahästarna och skrittar till Centralstationen där jag växlar tillbaka €145 till ca 1300 svenska kronor. Vidare upp till nya Scandinavian Photo på Sveavägen där det blir en light black-färgpatron. Sista stationen blir klippning på Hötorgsklippoteket. Just som jag sitter och blir klippt ringer mobilen i fickan. Hoppas och tror att det är Malin som vill erbjuda mig skjuts till Gnesta i morgon. Mycket riktigt så (stort tack, Malin!).

dubbelgubbe-spegling-(1-av-1)

Vandrar tillbaka genom turisthorderna på Drottninggatan. På Västerlång blir det för mycket och jag viker ner till Stora Ny.

Shaked-Eure-Booties…-(1-av-1)

Till sist blir det ändå buss från Slussen och de sista 15 km hem. Ser en duvhök jaga en koltrast vid Londonviadukten.

Better-to-be-a-Lion…-(1-av-1)

Vilar lite med kvällstidningen innan jag återupptar printandet av bilder. Vissa bilder är svåra att få till, vissa gick inte alls. Okalibrerat som det är.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015