Kategorier
Stockholm

Från sol till regn i Gnesta

Fick svar från Intercity Hotell: ”I checked your reservation and credit card charges and for some reason our system did an automatically authorization/reservation on your credit card of 2.90 EUR during the night of the 19th of July. There is no charge for a beer or any other things.
I already contacted our credit cards department to cancel the blocked amount of 2.90 EUR
.”

Dags för nästa resa, till Gnesta. Upplockad av Malin i Alvik, vid Korvmacken.

Korvmacken-i-Alvik

I Gnesta i god tid för upphängning, och vi kunde välja platser. Anders Engman, nestor inom reportagefotografin, hängde ett gäng bilder från sin karriär. Bland annat från Vietnam, Bangladesh och så min favoritsportbild från fotbolls-VM 58 – ”fotbollssamba”. Gunnar Smoliansky, ett annat stort fotonamn, hängde på platsen bredvid mig. Tyvärr var han inte på plats själv. I övrigt ett bra plank med bra variation. Och som vanligt var det nog roligast att träffa gamla fotobekanta.

På tillbakavägen hoppade jag vid Rissne och tog t-banan hem. På T-centralen tog jag denna bild med iPhonen. Den har sin charm trots skärpan (1/17 sek).

svartvitt-

Vackert väder som ni ser på första bilden, men det blev till regn på eftermiddagen. Men vad gör väl det?

(Fick kritik för att sidan ser rörig ut och testar med att byta bakgrundsbild till en ”snällare”).

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015