Kategorier
Stockholm

”Beauty and the devil are the same thing”

Myggbetten från min skogsrunda häromdagen kliar fortfarande.

Beauty and the devil are the same thing”, Robert Mapplethorpe.

Med det i åtanke, mest i brist på annat, besöker jag Katarina Ölcafé på Söder. Ett pyttehipsterhak med öl från lokala mikrobryggerier. Tryckande varmt inomhus men en IPA från Södra Maltfabriken kyler ner. Late Night Brewery huserar några villagator från min arbetsplats och nästa öl blir deras Citra Single Hop Pale Ale. Riktigt frisk och god, är ett stort fan av citrahumle. Det lokala ölet är huvudsak och lokalare kan det knappast bli när jag som sista öl tar en PKLK Public Service. Bryggarens dotter är en av mina elever.

Läser att Zlatan har en lägenhet i New York och ryktas vilja avsluta sin karriär i den nordamerikanska ligan MLS. Kritar han på för NYCFC får jag ta och åka över och se en match till. Har ju biljett till NYCFC -Toronto i september.

solbelyst-par-(1-av-1)

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015