Kategorier
Berlin Stockholm

Upp i sadeln

Grenslar till sist min lila springare och trampar iväg mot första arbetsdagen efter semestern. Ansträngningen lindrades av en räv, ett rådjur och en ungkatt som försöker få fatt i en vildkanin. Visste inte att det fanns vildkaniner i Björkhagen. Hemfärden minst lika jobbig men utan naturupplevelser.

New-York-#2-(1-av-1)Har en gåta att redovisa. När jag ligger i vardagsrumssoffan och det i övrigt är helt tyst, hör jag ett tickande som från ett väggur. Vilket inte kan vara fallet. När jag lokaliserar ljudet visar det sig komma från min cd-hylla som av någon oförklarlig anledning står och vibrerar mot väggen bakom. ???

silhouettes-(1-av-1)

Kamera & Bild ligger på hallmattan när jag kommer hem. Hittar en hel del som jag läser, även om det inte är foto av typen jag ägnar mig åt. Alejandro Chaskielberg till exempel. Eller Jesper Janhede.

Vet ni förresten vad Jeanne d´Arc, Golda Meir, Gertrude Stein, Eleanor Roosevelt och Harriet Tubman har gemensamt? Inte det? Jo, de är de fem enda kvinnorna som står staty i New York City,

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015