Kategorier
Berlin Stockholm

Hysteri

Motionshysterin håller i sig. I morse gick jag en timme, från Slussen till Sockenplan för de som är bevandrade i Stockholms geografi.  Är lite i otakt med min ena motionsapp. Trodde jag startade den i går innan jag satte mig på hojen och trampade hemåt. är jag stod utanför porten och skulle stänga av den, hade den inte registrerat ett tramptag. I morse när jag satt på bussen började den prata en massa. Trodde det var busschauffören som körde efter GPS och att det var ljudet från den som gick ut i högtalarsystemet. Men, det kom från min bröstficka.

Knallade hela Götgatan, noterade bland annat skiftande frukostpriser, ett ställe tog 60:-, nästa bara 45 kronor. Men jag kollade aldrig vad som ingick. Associerade till stadens historia då de dödsdömda fördes den här vägen mot galgen vid nuvarande Hammarbyhöjden. Där Götgatan tog slut fick den olycklige sin sista sup.

Men man får en del sköna tankar i huvudet när flåset sakta börjar bli bättre. Hoppas jag orkar hålla i tränandet. Kommer att börja kl 8 de dagar som återstår av arbetsveckan och då känns det lite bökigare att gå till jobbet, och det kräver lite större vilja att promenera efter.

Hands-(1-av-1)

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015