Kategorier
Stockholm

Det kittlar i resenerven

Det kittlar allt mer i resenerven och jag ägnar lite tid åt de små detaljerna. Kollar var jag har småprylar som extra batteri, blixten till X-T1:an, köper nässpray att använda tillsammans med ear plugs på flyget för att lindra obehaget vid landning.

Det är varmt i NYC, +30°, så jag får ta det i beräkningen när jag packar ner kläder. Kollar på No relations vintage´s webbsida, det kanske blir en shoppingrunda igen. Jeansjackan får följa med för kvällspromenaderna.

Tar nog med mig Haruki Murakamis Kafka på stranden som reselitteratur. Har försökt börja på den tidigare, men hade vid tillfället fått en överdos av hans böcker. Hoppas den räcker till resan hem, bra att ha en bok när man sitter på Newark och ska flyga hem. Annars köper jag  en ny bok på Strand´s.

Ser också att rosade Chelsea Bagels ligger några kvarter bort, kanske ett frukosthak? Puben Barcades ligger runt hörnet. Inte illa!

rulltrappa-

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015