Kategorier
Stockholm

– Fan, jag upplever stan!

Tiden går fort nu, på lördag är det dags att fara och flyga igen. Har haft problem med att ladda upp bilder från Fujis minneskort till Lightroom. LR har inte hittat minneskortet helt enkelt, det har inte visats som importalternativ. Laborerade med andra alternativ, som CaptureOne, men med samma problem. Igår lät jag Lightroom stå på under natten och när jag i morse tittade så hade minneskortet dykt upp. Så min gissning är att det är ett korrupt minneskort och åker in och köper ett nytt. Passar på att fixa dollar och lite annat samtidigt.

– Fan, jag upplever stan! sagt av kvinna vid Sergels torg.

På Djurgårdens IF:s hemsida:

”Idag befinner sig 30 miljoner barn på flykt runt om i världen och naturligtvis behöver de vår hjälp nu. Men det finns ytterligare miljontals barn som behöver stöd för att inte behöva lämna sina länder, sin familj och sina liv bakom sig. För att inte behöva fly. Där kommer Världens Barn in. Jag tycker det värmande att se Djurgården Fotboll visa sådant engagemang för att göra skillnad.”

Per Byman generalsekreterare
Radiohjälpen

”Djurgården Fotboll och partnerföreningen Konyaspor inleder ett stort och långsiktigt samarbete med Radiohjälpens största insamlingskampanj Världens Barn. Samarbetet verkar för att uppmärksamma och bidra till bättre vardag för barn såväl i Sverige som utomlands. Idag befinner sig 30 miljoner barn på flykt runt om i världen och genom samarbetet ska Djurgården samla in pengar genom olika aktiviteter.”

Djurgården, Stockholms stolthet. Mitt lag!

Många andra fotbollslag har liknande aktioner, många kändisar engagerar sig och använder sitt namn för att samla in pengar och annat, för flyktingar i svår nöd. Förhoppningsvis vänder det nu och Sverige kan visa sitt rätta ansikte och tillbakavisar rasisternas lögner och smutskastning av vårt land.

Centralen-

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015