Kategorier
Stockholm

Först en tvätt, sen drar jag

Har några skjortor att tvätta innan jag packar det sista. Vill inte packa för tidigt för då hinner jag bli osäker på vad jag packat ner och får göra om det för att kolla.

Sen är det bara att stålsätta sig inför en lång och seg transport över Atlanten.

Fuskade lite i genren tunnelbaneporträtt på vägen hem i går. Hon hade en fin, röd huvudduk. Kanske var det samma kvinna jag såg på tunnelbanan i dag, men med blå dito. Såg henne bara snett bakifrån, så jag vet inte.

Röd-huvudduk-svvHade första timmen Elevens val – foto med 14 elever. Var tvungen att släppa ut dem på vild fotografering efter att ha snackat i 40 minuter. Det de lärde sig var att radera bilder och i ett fall att välja bort blixt. Alltid något. Annars en grannlaga uppgift att ta sig an alla olika kamerors skiftande menyer.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015

2 svar på ”Först en tvätt, sen drar jag”

Har de verkligen en kamera med sig? Min son har blivit utnämnd till årets ungdomsfotograf på rifo men han föredrar ändå mobilen när han plåtar.
Gillar den balanserande kvinnan i bakgrunden i bilden ovan.
Var är fusket?

Eftersom jag bad dem ta med sig en kamera hade de flesta det. Jag vill nämligen kunna ladda upp deras bilder till min dator så vi all kan titta på dem där. Det är lättare för mig att ha med mig en minneskortläsare än att de ska ta med sig rätt mobilsladd.
”Fusket”, det är bara ett uttryck för när man gör ett inhopp i en genre man vanligtvis inte sysslar med. Men det stämmer ju inte heller på mig.

Stängt för kommentering.