Kategorier
Stockholm

Irriterande in i det sista

Att det alltid ska jävlas! Ringde min bredbandsleverantör från jobbet, hinner inte hem under deras telefontid. De konstaterar som jag att hastigheten inte är den jag betalar för, syns bland annat på att filmer hackar,  och förmodligen har mina problem att ta emot mejl samma orsak, och de gör en felanmälan. När jag kommer hem har jag ingen som helst internetanslutning. Tack för kaffet! Kan inte checka in on-line, kan inte skicka veckobrev till föräldrarna, Spotify är tyst etc. Irriterande to say the least! Hoppas det är fixat när jag kommer hem.  La grejerna på en sticka för att posta från Arlanda men glömde att adresserna till föräldrarna bara finns på iMacen hemma.

brillor-(1-av-1)

Det är dock inga problem att checka in på Arlanda, vilket det var fjol då jag varken fick ut bagagetaggen eller något boardingkort. Är som alltid ute i god tid, med blogg att skriva, morgontidning och bok att läsa.

Oroande gott om plats i packningen. Har jag glömt nåt? Men bra med utrymme för eventuell shopping. Funderar på en skinnjacka och en NYC FC-hoodie, någon skjorta och eller tisha blir det säkert också.

mugg-och-nalle-(1-av-1)

Strax väntar en överdryg transport över Atlanten,  rigorös inpasseringskontroll och buss in till Port Authority bus terminal och till sist en promenad på kanske tjugo minuter ner till hotellet på 203 W 23rd Street. Blir nog en öl på Barcade runt hörnet och nåt käk nånstans. Sen får vi se vad jet lagen kräver av kroppen och när. Kommer nog till hotellet vid sjutiden lokal tid och då är det ju inte många timmar till läggdags.

påstigande-(1-av-1)

Plåtade mina fellow commuters i veckan, med iPhonen. Alltid lika kul!

rufs-och-nalle-(1-av-1)

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015

2 svar på ”Irriterande in i det sista”

Tack, Sven! Tacksamma fotoobjekt de där, de sitter ju still och låter sig fotas.
Nu när jag väl är framme och incheckad på hotellet känns det bara bra. Klockan är 20.20 här och 02.20 därhemma så när jag bloggat kan jag nog gå och knyta mig.

Stängt för kommentering.