Kategorier
New York

Going home – lördag i New York

Så var det över för denna gången. Och baske mig om det inte gav mersmak. Manhattan blir man aldrig färdig med.

Alltså, Garden of Eden, gourmetbutiken just på andra sidan avenyn. Bara den är värd att komma tillbaka till. Fantastiskt mycket gott där, bröd och bakverk, kött, ost, mycket färdiglagat du plockar åt dig av själv och till och med schyst öl = IPA.

Med nöd och näppe får jag ner allt i väskorna. Necessärens innehåll får jag packa löst, en tandborste här, linsvätskan där och så vidare. Tror inte det ska väga för mycket, men vi får se.

flicka-med-strån-(1-av-1)

Ett utryckningsfordon utanför låter som en skitnödig hundvalp.

Checkar ut vid kl 11, planet går kl 17.20. En massa tid att slå ihjäl. Äter frukost på Port Authority där flygbussarna avgår. Knallar kanske över till Time Square och plåtar lite, fikar, innan jag ändå till sist åker ut till Newark. Eller, mest sannolikt, åker jag ut till flygplatsen och sitter där och läser. Gillar inte att ha en massa packning att hålla reda på. Hoppas komma ihåg att påpeka på flygbussen att jag fyllt 62 och ska åka för halva priset.

Läser om fotbollsstjärnan Rivaldo som tvingats avsluta sin långa karriär på grund av skador. På Instagram visar ikonen nu upp bilder på sitt opererade ben från sjukhussängen – där han även gör tummen upp.

Hur kan man veta att han inte filmar?

b-w-girl-(1-av-1)

Landar på Arlanda tidigt på morgonen svensk tid, vid midnatt min tid. Sover nog en stund när jag kommer hem. Går ju knappast att hålla sig vaken ett helt dygn. Sen får vi se hur det går att sova när det är kväll svensk tid.

Väl hemma har jag ett modem att hämta ut och installera. Hade ju ingen uppkoppling alls när jag drog till NYC, så det kan kanske dröja innan jag bloggar nästa gång.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015