Kategorier
New York

Bushwick Art Collective tur och retur

Huvudet har bestämt att det här ska genomföras, promenaden till Nicholas Avenue och Bushwick Art Collectives street art-utställning. Hjärtat hänger på, ”klart vi ska dit!” Benen tycker att det är kul ett tag men när det är dags att gå tillbaka den dryga vägen börjar de protestera: ”Vilket larv, det var ju 20 år sen vi behövde jobba så här hårt!” Magen bara skrattar: ”Mig blir ni inte av med, hur mycket ni än går.” (Det blev 26 294 steg, 274 aktiva minuter, 2 359 brända kalorier och 18,62 tillryggalagda kilometrar).

Brooklyn-(1-av-1)

Solen steker industriområdet där street artisterna håller till. Jag hittar dit med hjälp av skrivna anvisningar från Google maps och en app som talat om var jag är, trots att jag har data roaming avstängt. Får snurra runt lite innan jag hittar samma väg tillbaka. I ett gathörn diggar en trio äldre latinos bilradiomusiken so strömmar ur en fet Nissan.

Polypasting-(1-av-1)

Får som alltid problem att hitta upp på bron, men jag är å andra sidan bra på att fråga mig fram så till sist kan jag stappla upp på Williamsburg bridge. Är nu i ett stadium där jag börjar snubbla och vingla lite. Från Brooklyn School of Music hörs ett indie-band repa.

Brown-boys-(1-av-1)

I slutet av bron får jag nästan en religiös upplevelse då där står en man med en kylväska och säljer vatten. I ena handen har en bibel. Han får sin dollar för en liten flaska som är slut innan jag kliver av bron. Som jag behövde den!

Strength-(1-av-1)

Då jag hoppade frukosten i morse tar jag en mac´n´cheese på Spitzer´s Corner. Får en stor flaska vatten till maten och dricker en Ithaca Flower Power-IPA. De hade visserligen favoritölen Captain Lawrence Grapefruit-IPA, men jag vill dricka nya varje gång.

Drink-(1-av-1)

Det är med stor möda som jag reser mig och med än större ansträngning som jag stapplar vidare. Det är en skaplig bit upp till 23:e gatan vid Sjunde avenyn. Men strax är motorn på igen, nytankad som den är och till sist kan jag ta hissen upp till rummet. Laddar upp bilderna och lägger mig och vilar.

siluett-och-solstollar-(1-av-1)

Benen värker men jag ska bara gå och köpa två små flaskor cola och en kardemummabulle. Sen får det vara färdigmotionerat!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015

2 svar på ”Bushwick Art Collective tur och retur”

Stängt för kommentering.