Kategorier
New York Stockholm

No particular place to go

En fågel blev nyfiken på mitt sovrum och trasslade sig in. Den fick strax panik när den inte var smart nog att hitta samma väg ut. Men när jag öppnade ena fönstret på vid gavel fattade den vinken.

Superwiser-

Funderade lite på motion och promenader. Lärdomen, eller påminnelsen snarare, från NYC är att när jag har ett mål, vet vart jag vill gå, kan jag gå långa sträckor. Och tillbaka. Här hemma finns inte samma inspiration.

Blir sur på Aftonbladets rubriksättare inför derbyt Bajen-Gnaget:

”AIK-hatet: ”Sämst genom alla tider”.

AIK-spelarna gillar inte konstgräset på Tele 2. Okej, men varför skriva om HAT?! Vad vill man åstadkomma med att förstora upp en underlagsfråga till hat, till konflikt? Mer läktarvåld, fler bengaler = fler sålda lösnummer? Riktigt uselt, AB!

Så löstes mitt skrivarproblem. Jag öppnade en lucka och såg att där låg några plastpärlor från ett litet konstverk jag fått av en elev. När jag avlägsnat dem försvann även felmeddelandet. Där sparade jag 11 000:-.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015