Kategorier
Stockholm

En dag på stan

Det gäller att göra sig ärenden på stan om man alls ska komma ut om helgerna.

Denna lördag åker jag främst in för att fixa nya linser. Min optiker kräver ny undersökning innan det går för sig att förnya mitt innehav. Undersökningen kostar ju extra men gav i allafall resultatet att jag ska testa en svagare lins på ena ögat för läsning medan det andra ögat blir för ”spaning” (mitt uttryck, inte optikerns).

rail-abstract-color

Det blir att knata Götgatan ner och upp för jag vill ha ett knippe kulspetspennor av min favoritsort – inkapslade BIC.

Sista punkten på listan är Nordiska museet och Tore Johnson-utställningen. Skalar man bort nostalgifiltret så vet jag inte… Gav inte mig någon wow-känsla. Men snyggt hängda kvadrater, och jag köpte boken.

tårtkalas-

Utanför, på väg in, mötte jag Rickard och Hanna och fick en för lördagar ovanlig pratstund. Och en inbjudan att bese en fotoutställning nästa helg. Har således ett ärende in till stan igen. Trevligt, trevligt!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015