Kategorier
Stockholm

Fascinerande

I förmiddags var jag på en gammal elevs Bat Mitzva i Stockholms Stora Synagoga. Vakter fanns på plats för att kolla att ingen och inget obehörigt kom in. Två och en halv timme mässande på hebreiska ur De fem moseböckerna och böneboken följde, med avbrott för själva Bat Mitzva ceremonien. Efteråt väntades kiddush, fika där det bjöds på äppel- och apelsinjuice samt whisky och en mängd goda bakverk. Jag höll mig till en synnerligen välsmakande äppelkaka. Hemskt roligt att träffa eleven och hennes familj, samt några av hennes kompisar, även de mina gamla elever, med föräldrar och storebröder. En fascinerande upplevelse totalt sett!

A-drink-on-the-bus-sv-v

Från kramkalas till fotovernissage på Timmermansgården. Träffar Rickard och Hanna igen, Hanna som utställare, Per i dörren och Krister inne i utställningslokalen.

Siluett-i-buss

Liverpool nästa, som sagt. Inte helt fel att Jürgen Klopp finns där som ny tränare, ven om jag inte har något emot Brendan Rogers, tränaren som fick kicken.

Brunt i t-banan, kvadrat

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015