Kategorier
Stockholm

Död katt & herpes

Läser om vindskyddspälsar i allmänhet och vindskyddspälsen ”Dead cat” i synnerhet. ”En vindskyddspäls används för att ta bort missljud”. Självklart med det namnet, men hundyl då?

Är i valet och kvalet om jag ska förlänga med Fotosidan. Har rätt lite utbyte av den sidan. I sammanhanget kan nämnas att jag förlorat kontakten med mitt Flickrkonto. Appen på mobilen slutade funka så jag raderade den och laddade ner den på nytt. Den krävde att jag skulle logga in men då funkade inte mitt lösenord.

In research published Wednesday, health officials estimate that more than 3.7 billion people under age 50 are infected with the incurable herpes simplex virus type 1 (HSV-1). That means two-thirds, or 67% of the world’s population, has herpes — nearly three times the population of China. Yikes.”

Tur att man är 60+.

Elderly-#2

txt

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015

2 svar på ”Död katt & herpes”

Som vanligt hittar man riktigt bra bilder i din blogg. Ja, jag la ner fotosidan när det var dags att betala… efter ett par månader fick man erbjudande om halva priset för ett halvår. Då hoppade jag på, nu känns det lite roligt igen. Får se hur länge det varar.

Mvh/Peter

Antar att jag slantar upp stålarna när det är dags. Men det är för många bilder nu, och för mycket som inte är bra. Man blir bildtrött, helt enkelt.
Roligt att du gillar bilderna i bloggen.
Hälsningar /Matti

Stängt för kommentering.