Kategorier
Stockholm

Höstmörker i världen

Det blev en fotoutflykt. Jag tog helt enkelt en liten omväg till Konsum. Och hade jag inte gjort det hade jag missat den fina spillkråkan som först hackade i en stubbe och sen började avbarka en tall. Tog några höstnaturbilder på vägen.

björk-

Terrordåden i Paris får en att fundera. Det skulle kunna hända i Berlin nästa gång, eller i New York, till och med i Stockholm. Men man kan inte gå omkring och vara rädd, det vore ju att ge upp för terrorismen. Så jag fortsätter att resa till Berlin och New York.

ormbunkar-

Ryssland är på väg att bli ett nytt Kongo.
Det är dit landet är på väg.
I detta Nordkongo kommer disciplinerade vampyrer krypande ur skuggorna. Den slutgiltiga ondskan. Ren och skär. Utan tillsatser.
En blandning av KGB och Gestapo, ryska kyrkans överhuvud Dmitrij Smirnov, fascisterna Prochanov, Limonov och Dugin. Kort sagt, det ryskortodoxa IS.
Landet förvandlas till en blandning av Irak, Haiti, Colombia, IS och Donbass.
I huvudstaden, övervakad av regeringsstyrkorna, kommer det fortfarande att vara möjligt att existera – som i Mogadishu – och i ytterligare ett par tre storstäder, men se upp, för guds skull, om ni råkar röra er utanför Moskvas ringled när skymningen faller…
Tucholskypristagaren Arkadij Babtjenko

visset-löv

Och fotboll har man kikat på, Danmark och Sverige. Tycker inte att något av lagen har där att göra med den kvalitet de uppvisade i första play off-mötet.

äpple-o-eklöv

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015

2 svar på ”Höstmörker i världen”

Du kan allt även andra genrer än GF!
Om du la upp bild nr 2 nånstans skulle du förmodligen höra att de gröna blden ligger för nära kanten. Men det är just det jag gillar. Det fina huvudmotivet stoltserar med sina bleka färger i bildens mitt men då kommer det en liten färgglad jävel där bak….

Stängt för kommentering.