Kategorier
New York Stockholm

Go back…

…to Berlin, yes I will! Hittade just ett nytt ölhak att undersöka, The PIER Badeanzüge und Bier, på Invalidenstrasse som jag lätt når från mitt hotell vid Berliner Hauptbahnhof. Och de har ostron! Men det struntar jag i, gillar inte ostron.

Funderar på om jag kan stretcha min ekonomi så det räcker till tre resor nästa år, typ London, Berlin och New York. På sportlovet, semestern respektive den vanliga septemberveckan.

Lärarlegg i all ära men det tydligaste tecknet på en bra pedagog är hur van man är att dricka kallt kaffe.”

Kollar Ungern – Norge i andra play off-matchen om en EM-plats. En norsk firma gör platsreklam för ”avlöpsåpner”. Vilket var vad Ungern till sist blev för norrmännen genom att vinna med sammanlagt 3-1.

Go back! We fucked up! - Imgur

Aapo Huhta är Nordic Young Photographer of the Year 2015. Om ni missade det.

Men den här bilden har allt jag tagit:

boy-and-nanny

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015