Kategorier
Stockholm

Från noll till hundra

Ska nog införa en 100-gräns på Fotosidan/GF. Om hundra pers har kollat bild/blogg utan att kommentera tar jag bort den. Sagt och gjort, det hann bli 107 läsningar av senaste blogginlägget utan en enda kommentar. Så nu är det raderat.

Och vilket SÄPO-fiasko. Hoppas de har en bra förklaring.

Impulsköpte tidningen ”Lär dig Lightroom” för 149:-. Hoppas jag orkar läsa den och att jag lär mig något nyttigt.

Skåningarna får snö och inte vi! Orättvist!

Får mejl från Resfeber som tipsar om tre nätter i Bryssel för 1823:-. Kanske inte det främsta resmålet för närvarande?

John Holm är ute och spelar igen. Såg honom för decennier sedan på Bullerbyn, tidigt sjuttiotal. Enligt hans Facebooksida lirade han i går på Viking Cinderella.

Lite segt att behöva vänta in SAS vinterrea i januari innan jag kan bestämma när och vart jag ska åka. Vill ju åka till Berlin och New York, men även till London. Till Berlin och tajma en match i Bundesliga för FC Köln och se den på Bierkombinat Kreuzberg  som är, eller åtminstone var, berlinkölnarnas hak. Vår i New York och hockey? Och London i höst i stället?

bussporträtt-#2

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015

2 svar på ”Från noll till hundra”

Jaha, och jag som letade efter ditt blogginlägg för att läsa om och trodde att du hade fått skit för det…
Ibland kan det ju vara så att inget svar också är ett svar. Har man någonting att säga då är det ett alternativ att bli bemött med tystnad.
Fast gör det verkligen så mycket?

Nja, håller nog inte med om att inget svar är också ett svar. Skriver jag en blogg så är det ett sätt att kommunicera i text och bild, och ingen monolog.

Stängt för kommentering.