Kategorier
Stockholm

Auguste i november

The main thing is to be moved, to love, to hope, to tremble, to live.”
Auguste Rodin
Fick till sist fason på uppdateringen av Lightroom CC, den där uppladdningsfunktionen korrigerats. Nu kan jag åter ladda upp bilder till min externa hårddisk. Det senare en nödvändighet på min MBPro där det annars inte skulle finnas utrymme för elevernas bilder. Där är bekymret att den externa hårddisken inte syns på skrivbordet (den finns i LR) och kan inte matas ut korrekt. Vilket datorn inte är sen att påminna mig om.
Olafur-
I dag blir det på sin höjd en sväng ner till Konsum. Sen ska det diskas, en del bilder ska printas för skolarbete i veckan. Premier League på teve senare i eftermiddag.
Diskussionen i Gatufotopoolen går vidare med samma höga röstläge. Det var länge sen jag själv fick en taskig kommentar, eller ens negativ kritik. Kanske har jag glömt det. När jag tänker efter så får jag inte jättemånga kommentarer över huvud taget (bättre på sistone dock) och hellre en taskig kommentar än ingen alls.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015

2 svar på ”Auguste i november”

Har du sett Olafur Eliassons utställning? Gör det! 🙂 Det kan bli roliga fotomotiv där med! Jag har faktiskt en bild från Louisiana på FS som jag ser som GF.

Får kolla hur länge den finns kvar. Är så förbaskat lat på helgerna men har en idé om att återinträda som en Moderna Museets vän, liksom i Fotografiska familjen, men då efter nyår så det blir lätt att ha koll på när medlemskapet går ut. Fotosidanmedlemsskapet går ut nu 28/11, så det kommer först. Franceska Woodman hänger ju där och utgör ännu en anledning till besök. 17/1 resp 6/12 googlar jag mig till, då får det bli nästa helg eller nåt. Tack för titten och tipset, Katja!

Stängt för kommentering.