Kategorier
Stockholm

Jul, -klappar och -kort

And sometimes you didn’t want to know the end… because how could the end be happy? How could the world go back to the way it was when so much bad had happened? But in the end, it’s only a passing thing… this shadow. Even darkness must pass.”
J.R.R. Tolkien The Two Towers
Håller på att fixa julklappar till mig själv. Fick en i går, en kockkniv från Aftonbladet som tack för att jag testar Plus premium i tre månader. En livsfarligt vass rackare till kniv, måste diskas separat om man vill ha händerna kvar.
Beställde tio flarror julbira på bolagets hemsida, Winter special från Brygghuset Finn nere i Skåne. Drack två på OT för någon vecka sen. Gott! Kommer om sex dagar, med andra ord hinner de kanske inte fram före jul. Men det är i mellandagarna jag är ledig och då kan jag behöva nå´t att syssla med 🙂
Julkortsdags, har inte börjat än. Det är alltid sån satans kö till mitt postombud.

Speglad-2

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015