Kategorier
Stockholm

Drömtillvaro

Love is the absence of judgment.
Dalai Lama

Kollar New York för 2016, både vår och höst. Ser kinkigt ut, eller snarare dyrt, får testa en massa olika datum. Måste ändå vänta och se om SAS kommer med sin flygrea i januari. Vill helst åka i höst, å andra sidan är det kanske bättre ur fotosynpunkt att åka i vår, när det är kallare och färre turister.

Härom natten drömde jag att jag var i Kuba. Stället jag skulle bo på var stort, med högt i tak, men ingen av de tre ytterdörrarna gick att stänga då de antingen var för små, eller helt enkelt trasiga. Sen gick jag en lång, rak stadsgata med stel och tung bebyggelse, mer Rom än Kuba egentligen. Gatan gick mittemellan två stora fyrkantiga dammar. Men det var inte bra med dörrar som inte går att stänga. Lika bra att vakna. Natten efter var jag i Tyskland på något slags event där det återigen var högt i tak, i nån slags hangar som sen monterades ner snabbt. Bad en tysk polis på skaplig tyska hjälpa mig få tillbaka min ryggsäck som jag lämnat in till förvaring. En förvaring som försvann vid nedmonteringen. Upptäckte till sist ett skjul som det rörde sig i och si, där fanns ryggan. Drömmen avslutades med att jag fick ett par kramar av några jag uppenbarligen kände utanför mitt hotell. Kul med drömmar.

Har bekymmer med min iPad, YouTube syns inte bland apparna men finns ändå. Skumt!

Viktig, och skrämmande, artikel om den nya högern av Björn af Kleen i DN i lördags.

Sen kan ni läsa det här.

Speglad-

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015