Kategorier
Stockholm

All julsupport till Gina Dirawi!

Admire as much as you can, most people don’t admire enough.
Vincent van Gogh
Nu ere jul igen! Skönast med det är att man får sova på morgonen, det sämsta att det inte kommer någon morgontidning och därmed inte heller någon sudoku att lösa. Har inga problem att vara ensam på julafton. Eller nyårsafton, eller midsommarafton. Eller i Berlin och New York.
Bästa julölen enligt Aftonbladet: Electric Nurse Winter, den har jag inte druckit, och St Peters Winter Ale, den drack jag i helgen och den är kanon! Min julöl är dock Winter Special från Brygghuset Finn. Julgran – nej. Julskinka – skivad och färdiggriljerad. Julmust – nej. Köttbullar – nej. Prinskorv – nej. Janssons frestelse – nej. Sill – ja.
All julsupport till Gina Dirawi!
Den parlamentariska majoritetens just nu pågående flyktingdille är närmast att betrakta som en psykos.”
Oisın Cantwell, Aftonbladet.

man-och-cykel-i-tunnel

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015