Kategorier
Stockholm

Var jag lyckligare då?

I was happier then. Or was that I? Or am I now I? Can’t bring back time. Like holding water in your hand. Would you go back to then? Just beginning then. Would you?”   
James Joyce
Mer bra gatufoto: http://travisjensenphoto.com/#/id/i7185784
Det sägs ofta att invandrare måste lära sig svenska för att ha en chans på arbetsmarknaden. Men det gäller visst inte britter som trots hemvist i Sverige vägrar att lära sig svenska”, skriver Hanne Kjöller.
Hon kan ha en poäng där.
lappuggla
Bilden på lappugglan tog jag som elva- eller tolvåring på sportlov med morsan i Slättberg, Orsa, Dalarna. Kameran var en Kodak Click-I, som fortfarande finns i min ägo. Lämnade in filmen på Broddman i Konserthuset. När jag fick hämtade bilderna hade de slarvat bort negativet. De plåtade av bilden för att rädda blamagen. Trots det, jag var nog lyckligare då.