Kategorier
Stockholm

Onödiga tillfällen

Your decisive moment is not the same as mine, but most of us are looking for a moment that is necessary for what we’re trying to do. Unnecessary moments quickly become easy, common, and boring.” – Richard Kalvar

Kan stämma, varför jag genast publicerar ett par onödiga tillfällen.

damer-i-trappa-#2 damer-i-trappa

Samma trappa, samma människor men olika komposition. Intressant att prova. I den övre är människorna närmare, i den nedre är lampkulorna viktiga för kompositionen. Eventuella besökare är välkomna med åsikter.

I dag låtsas jag som om snöstormen Jonas dragit in över Orminge och håller mig inomhus. Har mat så jag klarar mig, Aftonbladet får jag följa på nätet. Har lite DN från i går att läsa, en bok som min klass och jag ska bokprata om skall läsas och ett veckobrev ska skickas.

På så sätt kanske jag är fotohungrig nästa helg. Kan bli bra bilder då.

Plötsligt fungerar dubbelt radavstånd igen. Skönt!

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

4 svar på ”Onödiga tillfällen”

Ja, just det, till och med samma människor! Vad roligt! De bor väl där? De börjar snart hälsa på dig och då är de inga okända människor längre! 😉
Jag tycker att stolparna är viktiga för kompet även i den övre bilden. Människorna är ju perfekt placerade i triangeln som bildas av stolpen i förgrunden och räcket. Samtidigt lämnas den tredje delen av bildytan till vänster om stolpen i förgrunden inte tom. Räcket där bildar en balanserad motvikt till räcket till höger.

Trevligt med fler synpunkter! Hoppas nog att jag inte blir hemsökt av människorna i bilden 🙂 Gillade lampkulorna, sen fick det bli en stolpe ur huvudet på ena personen. Regler är till för att brytas 🙂
Tack för titten, Katja!

Stängt för kommentering.