Kategorier
Stockholm

Det gick inte riktigt som jag tänkt

I am the seasons, I think sometimes, January, May, November; the mud, the mist, the dawn. I cannot be tossed about, or float gently, or mix with other people.
Virginia Woolf, The Waves

Vaknar tidigt efter en drömrik natt. Går upp och läser morgontidningen. Somnar om i soffan men kommer till sist iväg på till min planerade fotopromenad. Konstaterar att man bytt plats på hållplatserna vid Orminge C och att ingen digital skylt kommit upp vid hpl Sarvträsk. Bussen har svårt att komma iväg från busshållplatsen, till sist rullar den ändå iväg.

Max-två

Väderprognosen lovar snö vid kl 14. Vore kul att få lite snöfallsbilder, de saknas i mitt arkiv.

NEUW-

Går från Slussen mot Vasaparken och Olle Olsson Hagalund-utställningen på Sven-Harrys. Går förbi fågelmatningen vid Strömmen, ska hit med eleverna på tisdag. Ingen mandarinand. Passerar Schönherrs foto. Väl framme var det världens kö och såna ställer jag mig inte i.
Winter-still-lifeIstället blir det Martin Adlers angelägna bilder från krigshärdar runt om i världen, på Galleri Kontrast.

På Slussen står en kvinna och gråter i sin mobiltelefon.

Känner mig inte superkreativ och snön uteblev. Det gick inte riktigt som jag tänkt. Men en god promenad ändå.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016