Kategorier
Stockholm

The Transylvanian diet

I en bilaga till Dagens Nyheter, ”SportHälsa”, läser jag: ”Låt din blodgrupp bestämma middag i kväll.” Låter lite som en diet från Transylvanien. ABnoll-metoden kallad.

Duggregn på morgonen och prognoserna lovar några dagar med snö. Så går det när man jinxar. Åker på museum med eleverna efter lunch och när vi är i Gamla stan utbryter skottlossning. Det skjuts salut för nyfödde lillprinsen. Vi knallar bort till Slottsbacken för att se kanonerna på Skeppsholmen men det var så tät dimma att det inte gick att så något över huvud taget.

hörntelefonsamtal-

Jag kommer aldrig till NY och jag vet varför. Jag är inte intresserad av att konsumera, eller gå och glo på saker. Jag vill vara på ett ställe länge, månader. Därför kommer jag aldrig till NY eller Paris, eller London, eller Madrid, eller,,,,,de stora städerna är förbi,” skriver Micke Berg i sin blogg.

Vaddå konsumera och gå och glo på saker?! Det bestämmer man ju själv.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016