Kategorier
Stockholm

Oskarp mask

När Aregawi vann VM-guld 2013 var det ingen som hade åsikter om hennes nationalitet. En vinnare är alltid svensk men svensk kan man vara även om man fuskar.
Yasmin Hussein, Aftonbladet 10 mars 2016.

Fredag och en sån där härlig mañana-dag. Har ett medlemskort att plocka upp på Fotografiska och jag tänker mig att besöka Moderna och Klee Aguéli-utställningen där. Och visst finns det en fotoutställning där också? Eller blir det som så ofta på lördagsmorgnarna att jag är så trött efter läsning av morgontidningen att jag blir kvar i soffan?

Bilden, ganska sparsmakad i färg så det är inte sjävklart att konvertera till svarvitt. Men, tyck till själva.

oskarp-trio-2

Oskarp-4-svv

Kanske att brus gör sig bättre som svartvitt?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”Oskarp mask”

Det var ju kul att bilden fick lite uppmärksamhet på FS. Ang frågan hur bilden har kommit till:
För alla som inte heter Matti Merilaid är det svårare än man tror att kopiera dig. Jag gillar ju der udda men får sällan till det själv (snarare aldrig). Får väl bara erkänna för mig själv att det aldrig blir min stil även om jag gillar den.
Tycker fortfarande bättre om färgen, det blåa men även de varma ansiktena.
Förresten så kollar jag ofta via ipad och då är bilderna i de tre senaste blogginläggen ganska små och ligger i vänstra navigeringsruta. Tog de först inte på allvar, såg mer ut som någon sorts profilbild. Ska det vara så att de inte ligger i själva textfältet?

Historiskt sett kunde ju gatufoto vara rätt korniga och i svartvitt, av filmtekniska skäl.Just den här bilden hade ju så få färger att den kunde fått vara i färg. I min blogg får man ju båda 🙂
När jag kollar min blogg, iofs i inloggat läge, är de senaste bilderna bredare än textblocket. Innan det är bilderna lika breda som texten. Skumt!
Tack för titten, Katja!

Stängt för kommentering.