Kategorier
Stockholm

En trumvirvel ute i morgondimman

Vi har, som samhälle, råd att investera i vår egen framtid, i de syriska familjer och afghanska barn som ska betala våra pensioner, driva våra företag, bota våra sjukdomar och bygga våra bilar. Den som säger nej till det, får nog var beredd att jobba till 70.
Petter Larsson, Aftonbladet 11 mars 2016.

En trumvirvel ute i morgondimman letar sig in i mitt sovrum. En hackspett saluterar våren. Läser min morgontidning, vilar en stund i soffan. Kör frukosten i omvänd ordning, först juicen, en timme senare kaffet och efter ytterligare en halvtimme filen, müslin och smörgåsen.

Fotosidan har gjorts om – igen. Vet inte om jag uppskattar att få en reklamslinga från Ikanobanken varje gång jag öppnar sidan. I gatufotopoolen är dock allt samma. Jag har inget emot att få kritik men jag tycker inte om besserwissertonen hos flera i den poolen. Och det vore önskvärt att de själva producerade bra gatufoto.

pappa-barn-buss
Bilden är tagen med iPhone 6. Gillar ljusspel i folks huvuden som här, och bryr mig inte ett dugg om att en del av skallen blev helt utfrätt.

Nu ska laddas för ett stadsbesök.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016