Kategorier
Stockholm

Vi saknar Kurt!

One day I will find the right words, and they will be simple.
Jack Kerouac

– Vi saknar Kurt! Var är Kurt? säger en kvinna medan en presskonferens pågår. Jag försöker anteckna den meningen men har fel mobil uppe, en Nokia 5110.
Det är Utrikesdepartementets representanter som berättar om läget i något avlägset land. Jag lyssnar inte så noga.
Vi är i en festlokal i ett köpcentrum. En 24 tums tjockteve på rullvagn står i skymundan. Några kompisar stannar för dans i samma lokal när presskonferensen är avslutad. En annan tränger jag mig förbi i rulltrappan ner utan att känna igen, uppklädd till tänderna som han är.
Han frågar hur matchen gick.
– 4-4, svarar jag.
– Vilka mötte vi?
– Det andra svenska laget, minns inte vad de heter.

Sen vaknade jag tyvärr.

reflections-man

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016